2021-08-26 07:50:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nagy lépések idejét érzed eljönni

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp üzenete szerint ha valamilyen régi baj árnya kísér, akkor ideje végre világossággal elkergetni ezt a kísértetet. A kibeszélés az első lépés a megoldás felé. Keress valakit, akiben igazán megbízol!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy felszínes, vagy baráti ismeretség egyre inkább kezd más színben feltűnni előtted. Lehet, hogy önmagad előtt is titkolod, de már másként nézel az illetőre, mint eddig. Ennek a hátterében a magánéleti problémáid is lehetnek.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon még saját magadon is túltehetsz ingatagságban. Óránként változik a véleményed, attól függően, hogy éppen kivel beszélsz. A döntést nem is neked kell meghozni, de segíthetsz abban, hogy a különböző véleményeket összhangba hozzátok.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan esemény miatt át kell szervezned a programodat. Ez nem is jelentene problémát, de nehezen döntesz, mi a fontosabb. A válasz legyen egyértelmű: úgy intézd, hogy te is jól érezd magad!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy kisebb nézeteltérés, vagy régi csalódás miatt rágódhatsz ma egész nap. A múlt bajain való felesleges borongás meggátolhat abban, hogy élvezd és éld a jelent. Pedig csak az van! Töltsd meg tartalommal!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy pletyka zavarba hoz: valakit beavattál a titkodba, és ezzel megindítottál egy lavinát saját magad ellen. Ha ez így van, akkor valójában azzal a zavarral szembesülsz kívül, amit önmagában élsz meg. De az irányítás most is a te kezedben van.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma kikotyoghatsz egy titkot, amit nem kellene épp azok előtt mondanod, akik a környezetedben tartózkodnak. Ha már így alakult, legalább próbáld meg valahogy jóvá tenni a dolgot. Legalább mondj valami jót is.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagy lépések idejét érzed eljönni. Ha eddig nem éltél együtt még azzal, akit szeretsz, ma valamelyikőtök előrukkolhat az összeköltözés gondolatával. Ha együtt éltek, a nagyobb lakás, vagy felújítás ötlete merülhet fel. A fészket puhábbá kell tenni.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valamit hallasz fél füllel, de nagy az esélye, hogy félreértett információval szembesülsz. Ne vegyél mindent készpénznek, járj utána, mielőtt terjeszteni kezded, vagy döntéseket alapozol rá. Ezzel sok bajtól megkímélheted magad.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Örökösen rohansz, tevékenykedsz, tárgyalsz, intézkedsz. Csoda, hogy fel nem forgácsolódsz a tettek tengerében. A mai napon azonban már délután kezdj el lassítani. Estére ugyanis meg kell őrizned valamit az energiáidból, hogy jusson még a másikra is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon jól teszed, ha tudatosan kerülöd a konfrontálódást. Inkább térj ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerüld a vitatkozást a főnököddel. A holnapi nap jobb esélyeket kínál a győzelemre.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Biztonságra, és szeretettel teli otthonra vágysz. Ehhez azonban nem az az út, hogy mindig te lépsz vissza kettőt, hogy folyton te hátrálsz meg a konfliktusok elől. Néha erősnek kell mutatkoznod, hogy a másik is bízhasson benned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: